Демо за джаджа Новини

Джаджа Новини извежда на екран интро от категория с Новини. Всяка новина има кратък текст и бутон Прочети още. Новините могат да бъдат сортирани по дата - низходящо и възходящо. Следва демо представяне на примерни три новини.

Нови дизайни

01.01.1970

Добавени са т.нар. мобилни темплейти за изработка на сайт. Модерните технологии ни дадоха възможност да използваме интернет през мобилните си апарати. Но защо не всички  уеб сайтове се "отварят"? Това е така, защото сайта трябва да разполага с версия, с която е възможно да се получи и съответно обработи и визуализира информацията през мобилния апарат.

Промоция хостинг

01.01.1970

През целия месец декември цената на хостинга ще бъде намалена с 10% във връзка с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. При предплащане на период за хостинг услуги, може да се възползвате от нашите остъпки.

Домейн регистрация

01.01.1970

От месеци ноември 2015 sitemo.net предлага регистрация на нови домейн имена. 

Накратко домейн (domain name) е името, под което ще се разположи вашата уеб страница (сайт), когато бъде създадена и публикувана в световната мрежа. Думата домейн е на английски и означава област, територия, сфера. Т.е. това е име на вашата лична територия в интернет пространството.