Въпроси и отговори

Възможно ли е бъде променен избран темплейт по мои изисквания?

Да, няма проблем. Моля свържете се с нас и уточнете кой темплейт ви е допаднал и в каква цветова гама бихте желали да се промени. Темплейтите могат да се променят както в цветово отношение, така и в конструктивно.

Как да поставя код от Google Analitycs за статистика на сайта?

За да поставите генерирания код от Google, е нужно да изберете дадена страница, за която искате да имате статистика. Изтеглете отгоре джаджа HTML код и поставете кода чрез вмъкване ( ctrl+V ). Накрая запишете. Имайте впредвид, че статистиката в гугъл се показва с 24 часа закъснение, т.е. днес ще наблюдавате статистика за вчерашния ден. Поради тази причина е нужно да изчакате 24 часа за да имате данни в гугъл акаунта си за тази страница. Ако е нужно да проследите целия си сайт, е необходимо този код да бъде поставен на всички страници от сайта.

Как да кача изображение? Опитвам с джаджа Изображение, но не успявам.

За да не успявате да качите файл с изображение може би има наличие на някой от следните недопустими фактора:

1. името на файла е на кирилица 2. името на файла съдържа интервал или друг забранен символ 3. файла е твърде голям

За целта първо се уверете, че името на файла съдържа само латински букви и цифри, не съдържа интервали или други забранени символи, примерно някой от следните символи: ! @ # % ^ & * ( ) + ? < > " ; : \ | /. След това се уверете че изображението е не по-голямо от 5 мб или размер 1800px.